Crosul Arenelor | Alergare în București, 24 septembrie 2023

Crosul Arenelor

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Crosul Arenelor
Când:
Duminică, 24. Septembrie 2023
Unde:
București, centru - București, București
Ramuri sportive:
Cros, Alergare
Site-ul evenimentului:
https://crosularenelor.ro/
Crosul Arenelor

Descriere

Crosul Arenelor este un eveniment de alergare nou care va avea loc pe cele mai cunoscute și frumoase străzi din București. Competiția are loc între două arene importante din Capitală: Stadionul Național “Arcul de Triumf” și Arena Națională. Este un eveniment unic pentru Capitală, deoarece veți alerga într-o singură direcție, doar dus, fără întoarceri. Se aleargă astfel pe un traseu cât mai fluid, rapid, fără dus-întors, care să străbată cele mai frumoase străzi ale Bucureștiului într-o cursă de 10 kilometri.

Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă

Sub sloganul “Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă”, ne propunem să creăm o atmosferă deosebită pentru toți alergătorii. Pe parcursul traseului veți găsi mai multe puncte de încurajare pregătite pentru a vă oferi o doza de energie fantastică. În aceste puncte vă veți simți ca pe adevărate scene în care voi sunteți artiștii, înconjurați de o atmosferă plină de entuziasm. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă depășiți limitele și să vă bucurați de fiecare pas al traseului.

Pe lângă provocarea probei de 10 kilometri, venim si cu o provocare pentru echipă: ștafeta de 2 x 5 kilometri. În plus, organizăm și probe pentru copii, astfel încât întreaga familie poate participa la acest eveniment unic.

Crosul Arenelor își propune să crească de la o ediție la alta pentru a deveni cel mai popular eveniment de alergare din România.


Loc desfășurare eveniment

București, centru
Locul:
București, centru - Site-ul
Strada:
centru
Codul poștal:
030014
Localitatea:
București
Județul:
București
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Cros (RO)Alte evenimente Duminică, 24. Septembrie 2023 (RO)Primaria Braila, Brăila


Calendar event RO

<<  Septembrie 2023  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sa  Du 
      1  3
  4  5  6  7  810
11121314
18192021
2526272829