Publicitate - sportsplanner.com

Nu rata oportunitatea de a fi prezent printre sportivi plasându-ți banner-ul pe primul si cel mai complet calendar de evenimente sportive de anduranță din Romania: sportsplanner.com


Poți face reclama pe sportsplanner.com prin 2 poziții pentru bannere in varianta desktop și 3 poziții pentru varianta mobile după cum urmează:

Desktop:

  1. Homepage: 553px lățime x 286px înâlțime
  2. Horizontal (toate paginile cu excepția paginii de start și sub imaginea fiecărui evenment pe paginile evenimentelor): 1170px lățime x 120px înălțime 


Mobile:

  1. Mobile Map (la afișarea hărții pe dispozitive mobile): 250px lățime x 55px înălțime
  2. Horizontal (toate paginile evenimentelor, sub imagine): 1170px lățime x 120px înălțime
  3. Leaderboard Mobile Search (pe toate paginile listă de evenimente): 728px lățime x 90px înălțime


Oferta noastră în această lună:

  • 22,18lei (4,77€) abonament lunar cu toate taxele incluse. Acest abonament de bază asigură posibilitatea de a face reclamă pe sportsplanner.com și include rapoarte cu statistici săptămânale pe email, dar nu garantează nici un click sau vizualizare a bannerelor. Îți recomandăm să utilizezi toate pozițiile de mai sus, numărul acestora nu influențează prețul, dar îți poate asigura mai multe afisări. Dacă dorești mai mult, poți achiziționa după cum urmează:
  • 0.93lei (0,20€) / 1 click garantat
  • 1.86lei (0,40€) / 200 vizualizări garantate

Pentru aceste opțiuni poți defini un target în timp (ex: 5 click-uri pe zi). Dacă nu putem satisface targetul stabilit, vei plăti doar ceea ce primești. Ne rezervăm dreptul de a prioritiza contractele de publicitate pe perioade mai lungi.
Bannere-le sunt afișate cu ajutorul unor algoritmi generați de un server special de publicitate online.


Dacă ești interesat, așteptăm bannere-le tale pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. precum și opțiunile tale detaliate.