Publicitate - sportsplanner.com

Nu rata oportunitatea de a fi prezent printre sportivi plasându-ți banner-ul pe primul si cel mai complet calendar de evenimente sportive de anduranță din Romania: sportsplanner.com


Poți face reclama pe sportsplanner.com prin 2 poziții pentru bannere in varianta desktop și o poziție pentru varianta mobile după cum urmează:

Desktop:
  1. Homepage: 553px lățime x 286px înâlțime
  2. Horizontal (toate paginile cu excepția paginii de start): 1170px lățime x 120px înâlțime 

Mobile:
  1. Mobile Map (la afișarea hărții pe dispozitive mobile): 250px lățime x 55px înâlțime

Oferta noastră în această lună:
  • 10lei (2,15€) abonament lunar cu toate taxele incluse. Acest abonament de bază asigură posibilitatea de a face reclamă pe sportsplanner.com și include rapoarte cu statistici săptămânale pe email, dar nu garantează nici un click sau vizualizare a bannerelor. Îți recomandăm să utilizezi toate pozițiile de mai sus, numărul acestora nu influențează prețul, dar îți poate asigura mai multe afisări. Dacă dorești mai mult, poți achiziționa după cum urmează:
  • 0.19lei (0,04€) / 1 click garantat
  • 0.28lei (0,08€) / 1000 vizualizări garantate
Pentru aceste opțiuni poți defini un target în timp (ex: 5 click-uri pe zi). Dacă nu putem satisface targetul stabilit, vei plăti doar ceea ce primești. Ne rezervăm dreptul de a prioritiza contractele de publicitate pe perioade mai lungi.
Bannere-le sunt afișate cu ajutorul unor algoritmi generați de un server special de publicitate online.


Dacă ești interesat, așteptăm bannere-le tale pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. precum și opțiunile tale detaliate.