Crosul ”Alearga TU pentru Ei!” editia 2019 | Alergare în Brașov (RO), 13 iulie 2019

 

Crosul ”Alearga TU pentru Ei!” editia 2019

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Crosul ”Alearga TU pentru Ei!” editia 2019
Când:
Sâmbătă, 13. Iulie 2019
Unde:
Piața Sfatului - Brașov, Brașov
Ramuri sportive:
Cros, Alergare
Site-ul evenimentului:
http://team.hospice.ro/evenimente/crosul-hospice-2019/
Event Custom Field 2:
1417
Crosul ”Alearga TU pentru Ei!” editia 2019

Descriere

Aleargă să faci bine. Cu pași mici, cu pași mari, în familie sau cu prietenii, pe distanțe scurte sau mai lungi. Aleargă TU pentru EI! Ei sunt copiii și adulții cu boli incurabile, prinși într-o cursă a cărei miză e însăși viața. De 10 ani HOSPICE Casa Speranței organizează pentru ei crosul caritabil din Brașov, pe Aleea de Sub Tâmpa, pentru a le oferi speranță și clipe senine. Toate taxele de participare sunt folosite pentru serviciile acordate pacienților de către fundația HOSPICE Casa Speranței.

Ediția din acest an îl are drept invitat special pe cel mai bun ultramaratonist român, Robert Hajnal, care va alerga pe bandă timp de 12 ore pentru stabilirea unui record național.

 

Ștafetă 6 KM - Dacă îți place să alergi în echipă, ia-ți prietenii sau colegii și împarte cu ei în mod egal efortul, dar mai ales bucuria alergării. Iar pentru mai multă distracție, personalizați-vă echipamentul și cu siguranță vă veți evidenția mai ușor în mulțime.

 

Cursa familiei 900m - Pașii mici de alergare prind încredere când au alături pașii siguri ai părinților sau bunicilor. Așa că ia-l de mână și inspiră-l să facă mișcare și fapte bune. Mai mulți membri ai familiei se pot înscrie în această cursă.

Cursa copiilor 900m - Hai la joacă, în pași de alergare! Câștigăm prieteni noi și bucuria de a fi învingătorii care au trecut linia de finish.

Cursa AUTOLIV 2KM - Juniorii plini de energie și determinare își vor testa rezistența pe parcursul a 2 km.

Cursa PREH 4KM - Cea mai populară dintre cursele crosului Aleargă TU pentru Ei reunește la start mai bine de jumătate dintre participanții evenimentului. Hai să ne molipsim de bună dispoziție și chef de alergare!

Cursa MIELE 10KM - Dacă ești bine antrenat iar urcatul și coborâtul treptelor nu te intimidează, cursa de 10 km ți se va potrivi perfect.

 


Loc desfășurare eveniment

Piața Sfatului
Locul:
Piața Sfatului
Localitatea:
Brașov
Județul:
Brașov
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Cros (RO)







Alte evenimente Sâmbătă, 13. Iulie 2019 (RO)


Lacul Sf. Ana, Băile Tușnad


Piața Victoriei, Târgu Mureș



Calendar event RO

<<  Octombrie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sa  Du 
   1  2  3  4
  7  8  91011
14151617
2122232425
28293031