Harvest Run | Running in Arad (RO), 05 October 2024

Harvest Run

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Event

Title:
Harvest Run
When:
Saturday, 5. October 2024
Where:
Vladimirescu - Vladimirescu, Arad
Categories:
Running, Half Marathon, Trail Running
Website:
https://www.facebook.com/people/HarvestRun/61556625965213/
Harvest Run

Description

HarvestRun promovează un stil de viață sănătos în rândul copiilor și oferă o alternativă la ecrane. Consumul ridicat de tehnologie și restrângerea activităților fizice au dus în ultimii ani la efecte foarte negative în rândul copiilor: starea de sănătate a multor copii a fost afectată, instalându-se pe rând sedentarismul, tulburările de somn, oboseala și chiar tulburări alimentare. Prin acest eveniment ne dorim să contribuim la promovarea  faptului că mișcarea este importantă, că  poate fi distractivă, ne poate conecta cu cei din familie și ne poate ajuta chiar să creăm noi conexiuni.

Harvest Run - ediția 2 - nu este un eveniment doar pentru copii și familii, este un eveniment unde cu siguranță vor participa concurenți de talie națională în alergarea de șosea și trail. În sensul acesta, anul acesta am promovat HarvestRun la diferite evenimente sportive de o importanță națională în rândul alergătorilor.

În 2024 suntem parteneri cu ATIA Arad (Asociația Turistică in Amonte) în proiectul A.T.I.A Trail Trilogy ( Șiria Winter Trail, Medieval Trail Race și Șiria Vertical Loop) și îi susținem în proiectele lor, care promovează un stil de viață sănătos și sustenabil. La fel ca anul trecut, avem confirmarea din partea mai multor concurenți de talie națională și mondială că se vor alătura proiectului și vor alerga pentru cauza în care credem cu tărie și noi: un viitor sănătos pentru copiii noștri.  

Ne dorim să dezvoltăm acest eveniment în zona Aradului și să-l punem pe harta marilor concursuri de alergare din Romania.

Te invităm să vii alături de noi.


Venue

Vladimirescu
Location:
Vladimirescu
City:
Vladimirescu
State:
Arad
Country:
Romania

This could be interesting too ...

Most viewed events categorised as Running (RO)Other events on Saturday, 5. October 2024 (RO)Calendar event EN

<<  June 2024  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
     
  3  4  5  6  7  9
101112131416
171819202123
242526272829