Valcea Forest Run | Running and Orienteering in Vâlcea (RO), 05 October 2019

 

Valcea Forest Run

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Event

Title:
Valcea Forest Run
When:
Saturday, 5. October 2019
Where:
Strada Valea Bujorencii - Bujoreni, Vâlcea
Categories:
Half Marathon, Running, Short Race Run, Foot Orienteering, Orienteering
Website:
https://fundatiacomunitaravalcea.ro/valcea-forest-run/
Valcea Forest Run

Description

Anul acesta, pe langa componenta sportiva, evenimentul are si o parte filantropica. Am decis sa oferim posibilitatea alergatorilor si tuturor celor cointeresati sa sustina patru cauze cu impact in zona comuntatii locale valcene.
- Youth Hub - un spațiu special amenajat care să ȋncurajeze comuniunea şi interacțiunea tinerilor, dincolo de ecranele digitale, prin evenimente culturale, recreative, civice, antreprenoriale sau comunitare, ce poate deveni un punct focal de ȋntâlnire. Inființarea Youth Hub este inițiativă a trei asociații din Râmnicu Vâlcea (Youth on the Move, AIDE şi Avangarde) si este susținută şi de dorința celor peste 100 de repondenți care au completat chestionarul cu privire la oportunitatea unei astfel de locații destinate tinerilor. Mai multe despre acest proiect gasiti pe pagina Youth Hub de pe Galantom.
- Bursa de Excelenta pentru atletul Voicu Gabriel, 18 ani, sportiv valcean de lot national cu rezultate remarcabile si participant la competitii internationale de nivel inaint : Jocurile Olimpice de Tineret, Campionate Mondiale si Europene.
- Impreuna e mai usor – Asociatia Serenity. Proiectul are drept scop promovarea sănătatii fizice, mentale şi emoționale a copiilor, educarea acestora spre autocunoaştere şi dezvoltare personală şi sprijinirea lor pentru optimizarea performanțelor personale, prin înfiinţarea unui grup de dezvoltare personală pentru adolescenţii proveniti din familii monoparentale, care au un părinte decedat, si realizarea de sedinte de terapie saptamanale timp de 6 luni.
- Impreuna pentru judetul Valcea - Fundatia Comunitara Valcea. Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. In iulie 2019 Vâlcea a aparut pe harta fundațiilor comunitare din România! Pe scurt rezultatele din ultimele 18 luni sunt: formarea grupului de iniţiativă, organizarea a 4 evenimente de fundraising proprii, 8 evenimente în parteneriat cu alte organizaţii, 5 campanii pe Galantom şi una la Maratonul Sibiului, 4 î


Venue

Strada Valea Bujorencii
Location:
Strada Valea Bujorencii
City:
Bujoreni
State:
Vâlcea
Country:
Romania

This could be interesting too ...

Most viewed events categorised as Half Marathon (RO)Other events on Saturday, 5. October 2019 (RO)Pădurea Bârnova, IașiCalendar event EN

<<  September 2019  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
      
  2  3  4  5  6  8
  9101112
16171819
23242526
30