Cheia MTB Challenge | Ciclism în Cheia (RO), 18 septembrie 2021

Cheia MTB Challenge

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Cheia MTB Challenge
Când:
Sâmbătă, 18. Septembrie 2021
Unde:
Cheia, Cheia - Cheia, Cheia
Ramuri sportive:
Ciclism, Cross country, MTB maraton
Site-ul evenimentului:
http://cheiamtb.ro/
Cheia MTB Challenge

Descriere

Cheia MTB Challenge este un concurs de Cross Country, aflat la a cincea ediție, organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Zăganul în stațiunea Cheia din județul Prahova.

Cheia MTB Challenge are pentru sportivii legitimați și amatori trei trasee de tip circuit, cu startul şi finnish-ul la intrarea în stațiunea Cheia, în zona Câmpul Ardelii.

Cicliștii curajoși pot participa la proba de ultramaraton, ce are în total 112 km și care se va desfășura în două etape, în zile diferite.

Concursul mai cuprinde un traseul de maraton MTB, cu o lungime de 56 km și cu o diferenţa de nivel de aproape 1390 de metri. Cel mai înalt punct al traseului se află în preajma Vârfului Crai la înălţimea de 1472 m.

Parcurgerea  traseelor de ultramaraton și maraton oferă experienţe de neuitat, cu căţărări provocatoare, zone de respiro în care poţi admira peisajele de basm de pe munții Tătaru, unde în timpurile de demult legiunile romane avansau în Dacia, tătarii invadau Transilvania sau Mihai Viteazul trecea munții cu trupele sale pentru a realiza prima Unire.

Cheia MTB Challenge vă așteaptă și la un traseul de semimaraton. Traseul are o lungime de aproape 29 km și o diferenţă de nivel de 710 de metri.

Începând cu ediția din acest an, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani pot participa la curse amenajate special în funcție de vârsta din care fac parte.


Loc desfășurare eveniment

Cheia, Cheia
Locul:
Cheia, Cheia
Localitatea:
Cheia
Județul:
Cheia
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Ciclism (RO)Alte evenimente Sâmbătă, 18. Septembrie 2021 (RO)


Cetatea Făgăraș, Făgăraș


Piața Sfatului, Brașov

Pucioasa, Pucioasa

Beliș-Fântânele, Beliș


Calendar event RO

<<  Septembrie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sa  Du