Backyard ULTRA Romania 2020 | Alergare în București, 01 mai 2020

Backyard ULTRA Romania 2020

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Backyard ULTRA Romania 2020
Când:
Vineri, 1. Mai 2020 - Duminică, 3. Mai 2020
Unde:
București, centru - București, București
Ramuri sportive:
Alergare, Alergare maraton, Alergare semimaraton, Cros, Trail Running, Ultra Maraton
Site-ul evenimentului:
https://www.facebook.com/events/3036023993126627/
Backyard ULTRA Romania 2020

Descriere

REBRANDING
BACKYARD ULTRA ROMANIA 2020
 
Pe 1 Mai 2020 la ora 12:00 AM se da startul cursei pe o bucla/traseu de trail/asfalt/interior al casei/gradina de 6,7056 km. Atat trebuie sa arate strava voastra! Minim!
Timpul limita pentru parcurgere este de O ORA.
La ora 13:00 se pleaca in a doua tura.
La fel se intampla la ora 14:00. la ora 15:00 si tot asa, in fiecare ora, pana cand doar un singur concurent poate alerga respectiva bucla (traseu).
Aceasta prima editie suntem obligati s-o organizam VIRTUAL (adica fiecare isi amenajeaza propriul circuit si ne trimite - dupa fiecare tura - propria strava! poze, filmulete, ne descurcam fara nicio indoiala).
Nu se permite startul intarziat! Admitem intarzieri doar la trimiterea rezultatelor. Putem rezolva orice problema cu un telefon! Unora le poate cadea curentul, la naiba, am vazut destule in viata asta! Rezultatul trimis il jurizam si upgradam clasamentul.
Alergatorii si echipele de sustinere (care-s optionale insa recomandate cu drag!) sunt responsabile pentru toate caracteristicile acestei curse, pentru toate neajunsurile si limitarile, pentru indiferent ce lege sau ordin sau recomandare mai trebuie sa respectam, impreuna cu totii. Aveti grija la toate amanuntele. Din pacate trebuie sa ne ajutam... singuri.
Daca vor exista sponsori acest lucru se va reflecta in kit (la aceasta ora este incert acest kit, dupa cum bine va puteti da seama, dar asta nu ne descurajeaza sa incercam sa-l facem!).
Diplome (fizice) vor fi. La fel si premii!
In cazul in care vor exista minim 10 concurente care sa parcurga minim o tura va exista un premiu in plus pentru cea mai rezistenta alergatoare (care il poate castiga si pe cel al intregii curse - daca intrece baietii - deci fetele au acces la doua premii).
Linkul cel mai bogat in informatii privitoare la acest gen de cursa este urmatorul: https://personalpeak.ca/quarantinebackyard/confirmation/?fbclid=IwAR1zAWRrO8m7ErOlyt3WOon5_LZtUBHBgg2riY0EqpqtSmwcaWwDEHz8UcQ#
Campionatul Mondial (si tot ce aveti nevoie sa stiti despre el) se va desfasura pe 17 octombrie (cu mare probabilitate) aici: https://ultrasignup.com/register.aspx?did=72310
Golden Ticket-urile s-au epuizat insa e bine de stiut ca am primit toate informatiile de care avem nevoie. Daca vom avea o concurenta sanatoasa si vor fi atinse 36 de ore sansele de a capata invitatie la Campionatul Mondial sunt de 100%.
Acum sa vedem cat de puternica va fi determinarea organizatorilor din toata lumea de a lua in considerare rezultatele obtinute in acest fel, datorita conditiilor de pe intreaga Terra, din acest moment.
O fereastra de 6 saptamani ar fi necesara pentru revenire asa ca un concurs NORMAL va trebui sa aiba loc la sfarsitul lunii septembrie cel tarziu, atinsa valoarea de 36 de ore (eventual depasita) si va promit ca se vor investii toate resursele in acest proiect. Va depinde de situatia sociala, politica, militara, sanitara... de atunci. Doamne fereste sa cerem voie de la vreun... dictator! Puschea pe limba!
Nu ne ramane decat sa luam legatura si sa stabilim modalitati eficiente de inregistrare a performantelor.
Premiile IN BANI se acorda simplu, in functie de cati alergatori sunt va exista o discutie la care participa toti concurentii in care DECIDEM IMPREUNA cat merita cel care castiga concursul si cum facem FIECARE ca modestele noastre sume sa ajunga la respectivul (sau respectiva!).
Va fi DEMOCRATIE - un cuvant pe care sper sa nu-l uitam pana atunci!
Va multumesc pentru atentie!
https://www.facebook.com/events/3036023993126627/


Loc desfășurare eveniment

București, centru
Locul:
București, centru - Site-ul
Strada:
centru
Codul poștal:
030014
Localitatea:
București
Județul:
București
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Alergare (RO)Alte evenimente Vineri, 1. Mai 2020 (RO)
Calendar event RO

<<  Mai 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sa  Du 
    
  4  5  6  7  8
11121314
1819202122
25262728