More Than Human 2021 | Alergare în Prahova (RO), 23 septembrie 2021
Print

More Than Human 2021

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
More Than Human 2021
Când:
Joi, 23. Septembrie 2021 - Sâmbătă, 25. Septembrie 2021
Unde:
Ștefești (Stefesti) - Ștefești, Prahova
Ramuri sportive:
Alergare, Alergare maraton, Alergare semimaraton, Cros, Obstacole, Trail Running, Ultra Maraton
Site-ul evenimentului:
https://www.facebook.com/groups/301682837753942
More Than Human 2021

Descriere

Eveniment de alergare - aflat la a doua editie - organizat in colaborare cu primaria comunei Stefesti, Clubul Sportiv Atletico Slanic - si sigur inca cativa prieteni (ramane de vazut cine vine alaturi) in data de 23-25 septembrie, in comuna Stefesti, judetul Prahova.

 

PROBE: (in curs de actualizare pe masura ce se masoara traseele si se stabilesc punctele de alimentare)
  • Drumul Pietrei - 5km (aprox. 200+)
(in sus si-n jos pe un traseu superalergabil - recomandat celor care vor... de gust, celor care se multumesc cu putin, si celor aflati la inceput de dependenta!)
  • Fuga de Urs - 7,5km (aprox. 450-)
(la vale intr-o fuga nebuna - recomandat celor care isi doresc o experienta intensa, mai putina durere si mai multa plutire, si lacomilor care participa la mai multe curse)
  • Survivor - 19,2km (aprox. 730+)
(esti gurmand dar nu vrei sa te ingrasi? cursa asta iti ofera cate putin si bun... din toate. ca bonus din partea noastra cand o termini mai poti face o tura!)
  • Upstream - aproximativ 20-25km (aprox. 530+)
(este o premiera mondiala pe care n-o recomandam oamenilor care au copii de crescut acasa, n-o recomandam nici oamenilor prea sanatosi la cap, ca sa fim sinceri n-o recomandam nimanui, am pus-o in program doar ca sa demonstram ca exista curse mai periculoase decat cele care se desfasoara la mare inaltime, pe langa prapastii. este o alergare prin vadul paraului, in amonte, 15-20km cu intoarcere de 5km la vale pe drum forestier - in caz ca cineva ramane suficient de intreg si nu ii vor tremura prea tare picioarele! nu recomandam! stiu ca ma repet!)
  • 5x5 - single - aproximativ 75km (aprox. 3000+)
(cursa naucitoare menita sa intrebuinteze la maxim capacitatea de efort. se urca pe 5 varfuri montane, in parte, apoi pe toate 5 deodata-roata, ca sa va saturati odata de atata haladuiala prin padure si sa va doriti curse in bucla mica)
  • 5x5x5 - echipa - aproximativ 75km (aprox. 3000+)
(fiecare membru al echipei de 5 urca pe cate un varf - alegeti cu grija cine si unde - si apoi toti impreuna alearga roata toate cele 5. echipele cu fete in componenta primesc bonusuri in functie de numarul lor - si asupra acestor bonusuri se cade de acord la sedinta tehnica dinaintea cursei - unde sunt interzise categoric bataile cu bate)
  • MoreThanHuman - 100km (aprox. 2700+)
(cursa in bucla de 5km, dus-intors, pe drum forestier, care pune la indoiala integritatea fizica - si psihica - alergatorii sunt rugati politicos sa nu aiba impresia ca-s urmariti dintre copaci... pentru ca nu ii pandeste niciun... om!)
 
p.s. La absolut toate probele... doamnelor si domnisoarelor le este permisa (insistam amabil asupra acestui aspect!) utilizarea unui companion (pacer, daca doriti!) care va avea un numar special alocat.

 


Loc desfășurare eveniment

Ștefești (Stefesti)
Locul:
Ștefești (Stefesti)
Localitatea:
Ștefești
Județul:
Prahova
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Alergare (RO)Alte evenimente Joi, 23. Septembrie 2021 (RO)