More Than Human (I) | Alergare în Prahova (RO), 20 octombrie 2018

More Than Human (I)

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
More Than Human (I)
Când:
Sâmbătă, 20. Octombrie 2018
Unde:
Ștefești - Comuna Ștefești, Prahova
Ramuri sportive:
Trail Running, Alergare
Site-ul evenimentului:
https://www.facebook.com/events/182029932678138/
More Than Human (I)

Descriere

Pregatire de iarna dupa conceptul stramosesc care zice ca-i bine sa-ti faci iarna car si vara sanie...
E al treilea an consecutiv in care va propun antrenamente de mai multe tipuri, dupa un anumit plan, pentru a progresa in probe incepand cu 10km si terminand cu 1000 de mile... pentru ca noi stim sa facem asta si REZULTATELE (iara nu barfele) ne recomanda pentru o asemenea abordare a realitati din arealul in care ne manifestam.
Va zic ca e ok sa ne urmati, va recomand sa incercati si va rog - daca nu ma suportati ca fiinta umana in toate manifestarile mele - sa apelati la sfaturi pe cat de posibil profesioniste ale confratilor care AU CEVA REZULTATE in domeniu, pentru ca unii dintre dumnealor stiu sa va treaca prin iarna fara sa va accidenteze sau sa va schilodeasca si ASTA e un mare avantaj in astfel de aventuri. Ca de fugarit va poate fugari si ursul, dar asta nu inseamna ca va e de folos neaparat. Orice intrebare aveti ma puteti suna - si daca suna ocupat puteti reveni 15 minute mai tarziu (in mod sigur dau relatii unui viitor coleg, pentru ca eu nu prea vorbesc peste 1 minut cu cei apropiati). 0721.44.88.00
Va ofer si un link ca sa vedeti cum a fost iarna trecuta:
https://www.facebook.com/events/176936883033403/
Vor fi mai multe astfel de antrenamente... vor fi si premiate la sfarsit, vom avea si ce povesti - pentru ca-s nenumarate amanunte care trebuie fixate clar inca din start, si multe altele care ne asteapta in etapa finala de pregatire...
Actualul VAL de antrenamente se finalizeaza la sfarsitul lunii ianuarie printr-un concurs la Atena... unde daca doriti mergeti, daca nu... nu - pe care noi il vom utiliza pentru a verifica cum stam cu toate... la mijlocul pregatirii de iarna. Dupa care va urma al doilea VAL de antrenamente... ca sa stabilizam cum trebuie deprinderile, volumele si intensitatile reusite, pentru un 2019 care sa ne ofere si satisfactii... nu numai munca si iar munca de ocnas.
Suntem diferiti de altii... abordam atat pregatiri pentru incepatori, cat si pentru avansati... avem rabdare sa si povestim pe facebook ori la telefon... atat ca facem toate astea pentru ca ne gandim la IMBUNATATIRI CERTE ale timpilor cu care plecam la drum. Asa ca nu trebuie sa va suparati ca - desi le facem intr-un mod amical, abordabil si prietenesc - intindem coarda efortului mult dincolo de ceea ce am auzit sau suntem obisnuiti. Cand suportul colectiv nu va mai este de ajuns si doriti sa va opriti... va opriti. Langa noi insa aveti posibilitatea sa va faceti de cap.. CU NUMERE MARI.
Sambata asta avem cu noi pe doamna Nenu Mariana, campioana tarii la 24 de ore, si pe domnul Daniel Antonaru, bronzul de la 12 ore... asa ca avem toate motivele sa credem ca va iesi bine!
Aveti nevoie de adidasi de trail, dar eu va recomand sa aveti cat mai multe perechi, si chiar de sosea... la voi!
Reamintesc telefonul unde se pot cere relatii: 0721.44.88.00


Loc desfășurare eveniment

Locul:
Ștefești
Localitatea:
Comuna Ștefești
Județul:
Prahova
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Trail Running (RO)
27.07.2019Alte evenimente Sâmbătă, 20. Octombrie 2018 (RO)


Valea Cernei, Valea Cernei


Râmnicu Vâlcea, Municipiul Râmnicu - Vâlcea

Padurea Faget, Cluj-Napoca

Bazinul de înot Reșița, Reșița