Maratonului celor 24 de ore de înot | Natație în Brașov (RO), 18 mai 2019

 

Maratonului celor 24 de ore de înot

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Maratonului celor 24 de ore de înot
Când:
Sâmbătă, 18. Mai 2019 - Duminică, 19. Mai 2019
Unde:
Bazinul Olimpic Brasov - Brasov, Brașov
Ramuri sportive:
Natație, Înot în bazin
Site-ul evenimentului:
http://maratonuldeinot.ro/ro/index.php
Maratonului celor 24 de ore de înot

Descriere

 

Înscrierea va fi confirmată după primirea formularului de inscriere completat, alături de declaraţiile pe proprie răspundere. Vă rugăm să completaţi tabelul de înscriere fără să schimbaţi fontul sau dimensiunea caracterelor - v-am fi recunoscători pentru respectarea acestei rugăminţi. Declaraţiile pe proprie răspundere vor fi scanate şi ataşate mail-ului de înscriere în format .jpg sau .pdf. rugăminte: prenume, nume. Formularul de inscriere si modelul pentru declaratie vor fi trimise pe mail la cerere - pentru a le primi, va rugam sa trimiteti un mail in care sa va manifestati intentia de a insrie o echipa la adresa [email protected]

Formularul de înscriere şi declaraţiile pe proprie răspundere se trimit la adresa [email protected] într-un mail cu titlul INSCRIERE ECHIPA <numele ECHIPEI>, pentru doritorii individuali înscriere nume

Înscrierea va fi confirmată numai după primirea formularului de înscriere, a declaraţiilor pe proprie răspundere şi după confirmarea plăţii!!!

Se aplică regula primul venit, primul servit în vederea ocupării tuturor locurilor disponibile.
Înscrierea unei echipe trebuie făcută de căpitanul acelei echipe. Capitanii vor prezenta sportivii din componenţa echipei în ordinea în care aceştia urmează să intre în concurs.

Organizatorul va alcătui o echipă formată din înotătorii care s-au înscris individual. Înscrierea individuala trebuie făcută de persoana care doreşte să participe la maraton. Ei vor lua startul în urma ordinii stabilite de către organizatori în cadrul echipei din care ei vor face parte. Componenţa echipelor este stabilita nominal şi pe ore de intrare.

Orice comunicare cu organizatorii Maratonului se va realiza prin intermediul adresei de mail [email protected] Mail-urile trimise către alte adrese (ca de exemplu adresa personală a lui Sami) nu vor fi luate în considerare.

Pentru informaţii suplimentare sau pentru clarificarea oricăror aspecte, aşteptăm un mail la adresa indicată şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Ţinem aproape!
Zile senine şi spor la antrenamente!

Sami & echipa

Informatii preluate de pe: https://www.facebook.com/maratonuldeinot


Loc desfășurare eveniment

Bazinul Olimpic Brasov
Locul:
Bazinul Olimpic Brasov
Localitatea:
Brasov
Județul:
Brașov
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Natație (RO)
30.11.2019Alte evenimente Sâmbătă, 18. Mai 2019 (RO)Binderbubi Hotel, Mediaș

Masivul Cozia, Calimanesti

Parcul Rozelor, TimișoaraCalendar event RO

<<  Iulie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sa  Du 
  1  2
  8  910
1516171819
2223
293031