Legion Run | Alergare în Ilfov (RO), 31 august 2019

 

Legion Run

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Legion Run
Când:
Sâmbătă, 31. August 2019
Unde:
Divertiland Water Park - Comuna Chiajna, Ilfov
Ramuri sportive:
Alergare, Obstacole
Site-ul evenimentului:
http://legionrun.com/ro/locations/48-romania-2019
Legion Run

Descriere

Legion Run, evenimentul internațional care îți schimbă perspectiva, acum în România

 

Agenția Pandorra Story Style anunță lansarea evenimentului internațional fenomen, Legion Run în data de 31 august 2019 la Divertiland Waterpark.

Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România.

 

Traseu de 5 km, 22 de obstacole - din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România, aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run.

 

O cursă necompetitivă, orientată spre încurajarea spiritului de echipă, care susține provocarea propriilor limite și nu în ultimul rând, distracția și buna dispoziție!

 

Legion Run este o experiență unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite.

Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

 

Legion Run este o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Aventură, distracție și antrenament în echipă!

Înscrierile și achiziționarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018, unde pot fi găsite o serie de informații utile, detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment.

Cui de adresează Legion Run? Atât persoanelor fizice cât și companiilor, pentru că încurajează munca în echipă și colegialitatea.

Prin achiziționarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajaților un altfel de teambuilding și o experiență premium.

Companiile pot beneficia și de pachetele personalizate, care oferă o bună vizibilitate atât în cadrul evenimentului, cât și pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Mai multe detalii aici: http://legionrun.com/corporate

Informații despre eveniment puteți găsi pe: website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube.

Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa: [email protected].

 

Partenerii media: Rock FM, stiintasitehnica.com, cariereonline.ro, eva.ro, cinemagia.ro, adpm.ro, thetrends.ro, healthandfitness.ro, pr-wave.ro, socialdiva.ro, ziare.com, business24.ro, garbo.ro, kudika.ro, 9am.ro, itennis.ro, gabrielsolomon.ro.

Eveniment susținut de: World Class România și Divertiland.

 

Franciza Legion Run în România este deținută de către Pandorra Story Style, agenție de campanii integrate și evenimente, unde poveștile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm și dedicare. La Pandorra se găsesc soluții simple la probleme complexe, iar problemele înseamnă oportunități de dezvoltare și provocări.

Pentru că în viziunea Pandorra succesul fiecărui proiect începe întotdeauna cu o echipă de oameni pasionați și care se inspiră din viață!

Vrei să ne cunoști? https://www.pandorrastyle.ro/about-us/

Sau scrie-ne la adresa: [email protected]și vom găsi cea mai bună soluție pentru campania sau evenimentul tău.


Loc desfășurare eveniment

Divertiland Water Park
Locul:
Divertiland Water Park
Localitatea:
Comuna Chiajna
Județul:
Ilfov
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Alergare (RO)


10.05.2020

Alte evenimente Sâmbătă, 31. August 2019 (RO)


Parcul Zăvoi, Râmnicu Vâlcea

Lacul Surduc, jud. Timiș, Lacul Surduc

Pensiunea Pethő, Harghita-Băi

Valea Crișului, Valea CrișuluiCalendar event RO

<<  Ianuarie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sa  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  91012
13141516171819
202122232426
2728293031