More Than Human 2021 | Alergare în Prahova (RO), 23 septembrie 2021
Print

More Than Human 2021

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
More Than Human 2021
Când:
Joi, 23. Septembrie 2021 - Duminică, 26. Septembrie 2021
Unde:
Ștefești (Stefesti) - Ștefești, Prahova
Ramuri sportive:
Alergare, Alergare maraton, Alergare semimaraton, Cros, Obstacole, Trail Running, Ultra Maraton
Site-ul evenimentului:
https://www.facebook.com/groups/301682837753942
More Than Human 2021

Descriere

Eveniment de alergare - aflat la a doua editie - organizat in colaborare cu primaria comunei Stefesti, Clubul Sportiv Atletico Slanic - si sigur inca cativa prieteni in data de 23-26 septembrie, in comuna Stefesti, judetul Prahova.

PROBE:MoreThanHuman (ed.2) 23-24-25-26 septembrie (in curs de actualizare pe masura ce se masoara traseele si se previzualizeaza timpurile ce vor veni)
  • Fuga de Urs - 5km (260-) (90RON)
la vale intr-o fuga nebuna - recomandat celor care isi doresc o experienta intensa, mai putina durere si mai multa plutire, si lacomilor care participa la mai multe curse - pentru ca ti se ofera 3 sanse (una la fiecare 3 ore) de a indrazni sa crezi ca alergarea chiar face bine organismului! fugi de 3 ori de urs, daca doresti, pentru ca va fi un clasament special si pentru... acesti lacomi.
  • Survivor - 19,5km (730+) (100RON)
esti gurmand dar nu vrei sa te ingrasi? semimaratonul asta iti ofera cate putin si bun... din toate. ca bonus din partea noastra cand o termini mai poti face o tura neinregistrata! dar mai bine te inscrii la urmatoarea cursa, nu?
  • MegaSurvivor - 39km (1460+) (120RON)
daca Survivor e asimilabil unui semimaraton, aici vorbim de un maraton - pentru ca nu te saturi sa alergi bucla asta - si-atunci? poate ca mai alergi una inregistrata, nu?
  • UltraSurvivor - 58,5km (2190+) (140RON)
trei bucle Survivor si gata, esti alergator de ultra! ai adunat si-un pic de diferenta de nivel, te-ai prins si cum se poate alearga in regim de autosuficienta si poate ca ai urcat si pe podium!
(la aceasta cursa se va organiza si stafeta de 3)
  • Limitless - 72h (400RON)
este perla coroanei, daca vreti! cursa in care ai la dispozitie 72 de ore pentru a alerga atat cat doresti. poti lua pauza oricand doresti, cand ai tu chef, nu te bate nimeni la cap, nu te preseaza nimeni. alergi alaturi de copiii tai, alaturi de sotie, daca vrei (aduci si amanta daca e cazul, sa faca si ea ceva, daca-i vorba de distractie!) este o cursa unde se inregistreaza (si apar in baza de date mondiala) toate distantele alergate de tine. de la 50 de km, din 50 in 50, pana la 400 de km, se fac toate inregistrarile corespunzatoare. iti plac milele? le inregistram si pe ele (50-100-150-200-250 de mile) vrei sa ai splituri orare? o sa inregistram performantele si la 24 si 48 de ore. mai mult decat atat! te opresti din cursa si zici stop oricand ai tu chef! noi o sa incercam sa te convingem sa mai stai - pentru ca iti oferim 5 atentii calde pe zi, o camera speciala in cabanuta cu bunatati care sa te ajute sa duci efortul timp de 72 de ore, prajiturele, inghetate, fructe... dar daca insisti ca iti e de ajuns o sa te premiem si aia e, te lasam sa pleci acasa, la munca, la viata ta de dinainte!
Clasament se face PENTRU FIECARE DISTANTA in parte!
(la aceasta cursa se va organiza si stafeta de maxim 10) si bineinteles ca nu va zicem noi cum sa faceti, ci va alegeti singuri si ordinea, si cine alearga noaptea, si cine paceuieste pe cine (ca sa nu alergati singuri) totul e sa fim fair-play si corecti!
 
La absolut toate probele... doamnelor, domnisoarelor si seniorilor (o sa luam in calcul >60 ani) le este permisa (insistam amabil asupra acestui aspect!) utilizarea unui companion (pacer, daca doriti!) care va avea un numar special alocat. asta nu inseamna ca tuturor celorlalti le este interzisa aceasta facilitate, ci ca vrem noi sa insistam amabil pentru categoriile mentionate! (pacerii nu vor intra in clasamente si nici nu vor beneficia de bunatatile gatite de cei care se vor ocupa de acest aspect... dar pot fi utili cu toate celelalte amanunte pe care noi nu le putem asigura, de ex. mersul la magazin dupa una sau alta - asa ca faceti rost de paceri, echipa de suport, prieteni de nadejde! spuneti-le cum doriti).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 


Loc desfășurare eveniment

Ștefești (Stefesti)
Locul:
Ștefești (Stefesti)
Localitatea:
Ștefești
Județul:
Prahova
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Alergare (RO)







Alte evenimente Joi, 23. Septembrie 2021 (RO)