Cucuieții 2019 | Ciclism, Alpinism, Orientare și Alergare în Brasov (RO), 24 iulie 2019
Print

Cucuieții 2019

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Eveniment

Denumirea:
Cucuieții 2019
Când:
Miercuri, 24. Iulie 2019 - Duminică, 28. Iulie 2019
Unde:
Vama Buzăului - Vama Buzăului, Brasov
Ramuri sportive:
Ciclism, Cross country, MTB maraton, Alpinism, Alpinism clasic, Orientare, Orientare în alergare, Alergare, Alergare semimaraton, Alergare maraton, Trail Running
Site-ul evenimentului:
http://www.cucuietii.ro/
Cucuieții 2019

Descriere

Împădurim, ecologizăm, educăm, alergăm! Cucuieții este activitatea cu mișcare multă, pentru cei cu inimă puternică și dragoste de verde!
 
Cucuieții s-a concretizat din nevoia de a aduce o latură activă mișcării sociale "Plantează în România". Credem în activitățile de weekend petrecute în aer liber, printre munți și văi, dealuri și câmpii. Ne place să hălăduim, să alergăm, să biciclim, să ne cățărăm, să plantăm, să ne antrenăm, și deci, ne dorim să te chemăm și pe tine alături de noi. Te provocăm la un concurs inedit, un eveniment fără opreliști, cu trasee spectaculoase și care îți oferă posibilitatea să-ți dai frâu liber energiei. Intră cu noi în competiție și vom avea de câștigat împreună - vom sprijini demersul "Ora Verde" (vezi www.planteazainromania.ro), ce se vrea o oră opțională de educație verde cu cei mici.

De ce o astfel de competiție? Pentru că ne dorim să atragem atenția asupra situației reale din pădurile noastre. Pentru că ne dorim ca toți românii să conștientizeze importanța arborilor în viața noastră și a viețuitoarelor din habitatele României. Pentru că țara noastră se situează sub medie ca procent de suprafață împădurită, având doar 27,3% din suprafață acoperită de păduri, față de 32,4% media europeană (ne clasăm astfel pe locul 13 în Europa și pe locul 10 în ceea ce privește suprafața de pădure raportată la numărul de locuitori – 0,30 ha/locuitor).


Loc desfășurare eveniment

Vama Buzăului
Locul:
Vama Buzăului
Localitatea:
Vama Buzăului
Județul:
Brasov
Țara:
Romania

Ce te-ar mai putea interesa ...

Cele mai căutate evenimente din Ciclism (RO)




19.05.2024


18.05.2024

Alte evenimente Miercuri, 24. Iulie 2019 (RO)