2BE | Cycling in Caraș-Severin (RO), 15 September 2017

2BE

  
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Event

Title:
2BE
When:
Friday, 15. September 2017
Where:
Slatina-Timiș - Slatina-Timiș, Caraș-Severin
Categories:
Cycling, MTB Marathon, Road Cycling, Track Cycling
Website:
http://banatepic.ro
Event Custom Field 2:
990
2BE

Description

2 banat epic

2BE, o cursă organizată de prieteni, pentru prieteni.

 

2BE sau 2 Banat Epic este o cursă de MTB pe etape. Mai exact 2 etape.

 

Vrei cătărări tari? Coborâri tehnice? Crezi că nu e nimic ruşinos in a căra bicicleta in spate?  Sau a impinge la ea prin hăţişul pădurilor? Ai in tine un pic din spiritul exploratorului? Vrei să te intalnesti cu alti “nebuni” asemeni ţie? Incă crezi că un traseu de MTB trebuie să fie la munte? Sus pe creste sau prin rapele din fundul vailor?

 

Mai crezi că o cursă adevărată nu se termină când treci linia de finish, ci atunci când ai terminat noaptea târziu de spus ultima poveste şi cand ultimul jăratic stă să se stingă in vatra focului de tabără ? Că o cursă adevărată nu este despre pe cine ai intrecut ci pe cine ai ajutat, ce ai văzut şi cu cine te-ai intalnit?

 

Mai ştii că există nebuni care dorm in cort? Că exista viaţă şi in afara pensiunilor şi a restaurantelor? Că există locuri in care asfaltul dispare, pensiunile incă n-au apărut, iar oamenii au rămas oameni?

 

Ploaia incă te răcoreste şi nu te udă? Noroiul crezi că e bun la reumatism şi nu e o pacoste? Mai crezi că o cursă sub 8 ore e o pierdere de timp? Si când nu mai ştii unde esti consideri că ai descoperit locuri noi, nu că te-ai ratacit? Ciclistul de langă tine incă este un prieten şi nu doar un concurent?

 

Na, dacă incă mai crezi asta şi numai atunci ,2BE e o cursă pentru tine.  Dar vezi ca o să fie greu. Foarte greu. Si probabil chiar de-aia o să vrei să vii.

 

Avem şi varianta de o singura zi – BE. Nu pentru cei mai slabi. Pentru cei mai putini pregatiţi.Notă: Imaginea originală se află aici.


Venue

Slatina-Timiș
Location:
Slatina-Timiș
City:
Slatina-Timiș
State:
Caraș-Severin
Country:
Romania

This could be interesting too ...

Most viewed events categorised as Cycling (RO)Other events on Friday, 15. September 2017 (RO)


Valea Cernei, Valea Cernei


Calendar event EN

<<  May 2021  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31