TRANSMISIUNI LIVE DE LA EVENIMENTE SPORTIVE - sportsplanner.com

 

TRANSMISIUNI LIVE DE LA EVENIMENTE SPORTIVE

 

In ultima perioada asistam la o migratie a evenimentelor sportive din zona de TV in zona de online. Iar aceasta migratie duce la o serie de avantaje pentru organizatorii de evenimente. 

 

Transmisiunile LIVE de la evenimentele sportive, cele care se realizeaza pentru online, se bucura de un real succes in ultima perioada. Organizatorii de evenimente isi dau seama ca aici se va duce pe viitor batalia 'ratingului'. 

 

Iata cateva avantaje ale organizatorilor de evenimente sportive, in cazul unei transmisiuni LIVE online:

 

- Nu mai depinzi de spatii de emisie sau de timpul alocat pentru LIVE
Pentru transmisiunile realizate pentru televiziuni, trebuie sa te incadrezi intr-un anumite slot orar, trebuie ca evenimentul tau sa inceapa in functie de grila televiziunii respective. Pe online, nu vei mai avea aceasta grija, deoarece poti transmite oricand doresti, fara sa mai depinzi de o grila de program.

 

- Costuri de productie video mai mici
Pentru transmisiunile LIVE pe TV, managementul televiziunilor cer in mod expres ca productia video sa fie realizata fie de ei, fie de un CAR TV. Acest lucru se traduce prin costuri mai mari de productie video. Acelasi rezultat video se poate obtine si prin kit-uri de transmisie LIVE, dar la un pret de cateva ori mai mic decat in cazul inchirierii unui CAR TV.

 

- Posibilitati de monetizare mai variate
Daca pana acum pentru monetizare exista clasica 'pauza publicitara', unde de cele mai multe ori, telespectatorii luau o bine meritata pauza, acum, pentru transmisiunile online exista o varietate de posibilitati de a monetiza continutul video. Exista chiar si competitii sportive transmise prin sistemul pay-per-view, unde cei care doresc sa urmareasca evenimentele sportive, trebuie sa plateasca. Deasemenea, varietatea reclamelor care se pot insera in cadrul transmisie live este foarte mare, intrucat in online nu exista reglementare cum exista la TV.

 

- Evenimentul devine unul global
O data cu intrarea in mediul online, orice material devine global. Nu depinzi de televiziuni locale sau nationale, pur si simplu orice eveniment sportiv poate fi urmarit din orice colt al lumii, printr-o simpla conexiune la internet.

 

Acestea sunt doar cateva din avantajele evenimentelor transmise online. Daca doriti ca evenimentul dvs. sa fie transmis LIVE, puteti transmite prin intermediul ANVERGURA.